Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Punem pret pe eticheta ta...

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Imprimanta etichete autocolante TSC MB240T, 203DPI, USB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

375018 lei Lei
Brand
TSC
Cod produs
MF400111919 | 99-068A001-1202
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Cea mai versatila imprimanta industriala de etichete compacta TSC

Seria de imprimante industriale de etichete termice TSC MB240 este un nou lider in ceea ce priveste imprimarea termica de etichete autoadezive. MB240T are o amprenta mica, interfata operator usor de inteles si un set complet de optiuni pentru a satisface aproape fiecare aplicatie de imprimare. Designul sau compact, functionarea silentioasa si randamentul rapid al etichetelor sunt la fel de acasa la birou sau la magazin. Constructia complet metalica a imprimantei si motorul mecanismului de imprimare din aluminiu turnat sub presiune este suficient de durabil pentru a rezista celor mai dificile medii de productie si este proiectat pentru ani de utilizare fara probleme.

Noul MB240T vine cu un panou LCD tactil color de 3,5 "usor de utilizat, cu 6 butoane. Sarcinile obisnuite, cum ar fi calibrarea etichetelor, se rezolva cu o singura atingere. Meniurile pot fi personalizate pentru a aduce sarcinile utilizate frecvent pe ecranul frontal pentru imbunatatirea timpului de lucru.

Calitate de imprimare imbunatatita

Imprimanta de etichete autocolante MB240T dispune de cea mai buna calitate de imprimare oferita de TSC datorita procesoarelor mai rapide si firmware-ului actualizat. Calitatea de imprimare imbunatatita este numita Control inteligent termic, care urmareste si calculeaza cu precizie durata necesara incalzirii fiecarui pixel pentru a oferi etichete precise, clare la fiecare utilizare, indiferent daca imprimati o eticheta sau mii de etichete intr-un un lot. MB240T poate imprima pe o mare varietate de etichete, variind de la siguranta pacientilor din domeniul sanatatii, etichetarea electronica si a bijuteriilor pana la etichetele de expediere si distributie, facandu-l ideal pentru tiparirea industriala.

Din punct de vedere al conectivitatii, imprimanta are o varietate de interfete, inclusiv Ethernet, USB, USB-Host, Serial RS232. MB240T are firmware TSPL-EZD usor de configurat si de utilizat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura