Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Punem pret pe eticheta ta...

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Imprimanta etichete autocolante TSC MH261T, 203DPI, USB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

109827 lei Lei
Brand
TSC
Cod produs
TSCMH261T | MH261T-A001-0302
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Imprimanta termica de etichete autocolante MH261T este imprimanta industriala ce aduce noi caracteristici celor care cauta solutii pentru a face fata provocarilor in evolutie ale afacerii, de la cerintele in crestere ale liniei de productie la complexitatile operationale in crestere. Aceasta are o viteza de imprimare de 305mm/secunda, rezolutie de 203DPI si memorie 512MB Flash / 256 MB SDRAM. MH261T suporta role de ribon de pana la 450m lungime si dispune de un display color de 4.3 inch.

Mecanismul TSC TPH ofera un nivel avansat de auto-detectare, asigurand starea de sanatate a capului de imprimare in timp real, pentru a monitoriza si preveni oprirea. In plus, imprimanta accepta diverse suporturi cu blackmark pre-tiparit in partea superioara sau inferioara, prin selectarea din meniul panoului principal.

SOTI Connect si TSC Console asigura gestionarea de la distanta a imprimantei intreprinderii pentru mai multe sarcini, pentru a reduce costurile de intretinere si a evita timpul de nefunctionare al dispozitivelor critice pentru afaceri.

Imprimanta MH261T se poate adapta la diferite lungimi si latimi ale suportului. Cu o pozitionare precisa a imprimarii, accepta o latime a hartiei de suport de pana la 172.7mm.. In plus, mecanismul de ajustare fina ajuta la evitarea ridurilor ribonului si asigura calitatea imprimarii etichetelor. De asemenea, design-ul imprimantei face posibila schimbarea usoara a capului de imprimare si a consumabilelor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura